Marleineke...zo werd ik wel eens door ons Moeke genoemd.
In het dagelijks leven is het Leen.
Leen die zot is van haar eigen "goesting" doen met kleurrijke stofjes!
Want mijn goesting doen....is t liefste wat ik doe!


zondag 3 oktober 2010

Bomentassen


Mijn kleine broer gaat op kot in Gent. En begint aan de studies architectuur in Sint-Lucas. Hij heeft er zijn eerste week opzitten. Als hij er over vertelt, is dat voor mij pure nostalgie. Ik zat zo graag op kot, wie niet?!
Vorige week kreeg ik de vraag of ik geen lap-top-tas kon maken. En als kleine broer iets vraagt, doen we dat meteen, zo zijn we. Ik maakte de tas in t creatuurke, waar weer een zeer gezellige drukte was, maar waar iedereen toch wel twijfelde of die lap-top der wel in ging kunnen. Ai paniek bij mij, voor één keer wou ik dus snel naar huis én "oef!" hij paste! Mijn broerke is nogal een groene jong vandaar de boom.

Gisteren gingen we feesten voor een vriendin die 30 werd én een job in bosbeheer heeft, dat vraagt ook een tas in bomenstof, vond ik.
En hij werd gemaakt in 1u 15 minuten, maar in één uur kan het echt, maar papa Jan was gaan zingen dus moest ik stikken en  kleine Seppe animeren, ai ni simpel.


5 opmerkingen:

  1. Wow, ik vind die laptoptas echt de max! Heel mooi met die boom, en laat groen nu momenteel ook mijn lievelingskleur zijn. Goed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt geslaagd Leen! Mooie bomentassen, ik vind ook die eerste bomenlaptoptas het allerleukst. Ik heb ook nog zo'n stuk ikeabomenstof liggen en was ook al van plan om er ns mee te apliqueren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stikken, kindjes animeren, broer vewennen, vriendin verrassen. Wat ben jij veelzijdig. Er gaat niets boven een zelfgemaakt kadootje. Knap!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...