Marleineke...zo werd ik wel eens door ons Moeke genoemd.
In het dagelijks leven is het Leen.
Leen die zot is van haar eigen "goesting" doen met kleurrijke stofjes!
Want mijn goesting doen....is t liefste wat ik doe!


zaterdag 1 januari 2011

Een Meter domino

We zijn weer wat speelgoed en spelletjes rijker na een rondje feesten en bezoekjes.
Ik ben blij, want het zijn leuke kadootjes geworden ( playmobil, haba-spelletjes, ...). Ik geef toe, ik coördineer wel...zo zijn beide partijen blij.
Bij de doop van Stien gaven we deze leuke geboortedoos kado ( de peter en meter van Seppe, kregen het toen ook omdat ik het zo'n een fijn geschenk vond dat ik té laat had leren kennen. Hier vind je er meer uitleg over.
Kort gezegd; het kind, de meter en de peter krijgen een mooie doos. Bij meter en peter zitten er al 5 symbolische geschenkjes in die in de loop van het leven terecht moeten komen in de doos van het kindje, de meter of peter doet dit kado aan het kind op een moment dat zij dit toepasselijk vinden.
Ik was zéér blij dat mijn zus, de meter van Stien, Stien haar eerste symbolische geschenkje gaf gisteren bij oudjaar. Ook ik maakte iets dat in de meter en peterdoos mag als blijvende herinnering.
Voor de meters maakte ik een domino met foto's van het voorbije jaar. Nog even spelend terugkijken op 2010!

Mijn inpiratie haalde ik bij de memory die je al zag opduiken in blogland.

2 opmerkingen:

 1. Ons Marleineke die heeft verstand van zelfgemaakte cadeautjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog een heel late reactie:
  Wat zijn eigenlijk de symbolische cadeautjes? Kan je die zelf maken? dan zou ik het heel leuk vinden om zo'n doos zelf samen te stellen tegen de komende kerstperiode voor de meter en de peter van onze jongste spruit...
  Bedankt! want het ziet er een super tof cadeau uit! (en zo'n spelletje met foto's van het afgelopen jaar lijkt me ook super tof! Al denk ik dat ik er zelf onderzetters of zo van ga maken...)
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...