Marleineke...zo werd ik wel eens door ons Moeke genoemd.
In het dagelijks leven is het Leen.
Leen die zot is van haar eigen "goesting" doen met kleurrijke stofjes!
Want mijn goesting doen....is t liefste wat ik doe!


donderdag 27 oktober 2011

Warme lapjes nostalgie...

Ons naaiclubje de tetterende tiretten draait op volle toeren. We komen wekelijks samen met een 20 tal in het buurthuis. En het is er heel gezellig, een welkome ontspanning zo in het midden van de week. Er wordt heel wat gebabbeld, gezeverd maar ook steeds ijveriger genaaid. Zo geven we 1x in de maand een workshop. Gisteren maakten we zo met zijn allen een gezellig warm dekentje, zoals zij het ons als zo mooi voor deden.

Zoals jullie weten zijn wij aan het bouwen én alles wat ik nu van decoratie maak, moet al in dat interieur passen. Alles zal strak en wit zijn...dus ik mag het opfleuren met al mijn kleurtjes en stofjes. Zo kwam ik op het idee om iets met mijn stofrestjes te doen. Ik kan moeilijk afscheid nemen van restjes...Want aan elk stofje hangt een herinnering, voor sommige stofjes heb ik lang getwijfeld, andere heb ik impulsief gekocht of sommige zijn een ferme kringloopvondst.


Sorry van de vloer...ik kan niet wachten tot ik een nieuw decor heb:)
Lekker comfy!

5 opmerkingen:

 1. Oohh, zo tof! Ik wil ook eens een deken leren maken :) Jammer dat jullie clubje zo ver weg is. Anders kwam ik zeker eens langs om te naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Steeds zo'n bewondering voor zo'n werk! Knap gedaan en wat een fijne stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. in't echt nog schoonder als op de foto's. Serieus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Sofie vind ik persoonlijk ook, de foto's doe dat dekentje geen eer aan. Nen foto-cursus..ooit, onderaan mijn to do lijstje;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het prachtig, leen! En zoals sofie zei, in't echt NOG mooier!!! Ik bewonder je energie om al die lappekes aan elkaar te zetten! En hoe leuk dat alles al "in functie van" kan zijn é...

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...