Marleineke...zo werd ik wel eens door ons Moeke genoemd.
In het dagelijks leven is het Leen.
Leen die zot is van haar eigen "goesting" doen met kleurrijke stofjes!
Want mijn goesting doen....is t liefste wat ik doe!


zaterdag 12 maart 2011

Met een rugzakje op "oma"-kamp!

Jan en ik gingen 4 dagen gaan skieen naar Oostenrijk. De kindjes bleven thuis en mochten bij oma gaan logeren. Ik had wel een beetje een schuldgevoel.
Dat heb ik dan proberen compenseren op mijn naaimachine. Mag dat? Doet u dat ook?
Het was zo'n dubbel gevoel op voorhand zin om te gaan skieen en toch keek ik er tegenop ze achter te laten. maar eens op de latten...heb ik me volledig ontspannen én volop genoten!
Maar die rugzakjes dus...Seppe kreeg er eentje met het bekende space-stofje en Stien kreeg er eentje met kabouters. in het rugzakje stopte ik 4 kadootjes verpakt in de "kleuren" van de dagen. Elke dag dat mama en papa weg waren mochten ze een kadootje openen. Oma zei dat ze het goed begrepen hadden of misschien iets te goed. Seppe was elke dag om 6u60 wakker en vroeg onmidddelijk zijn kadootje?!
Ik baseerde me op dit model maar maakte ze iets groter en stak er een grote rits in.
De leuke stofjes komen van bij Vermiljoen en de rode stof is velours. Het pipingbandje heb ik zelf gemaakt ( stoef stoef), ik vind gewoon dat zo'n bandje zoveel meer geeft aan een naaiprojectje;)
En by the way het leek hier wat stillekes, maar mijn naaimachine heeft wel op volle toeren gedraaid, ik probeer wat bij te bloggen de komende week.

Posted by Picasa

12 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik wil ook een rugzak met cadeautjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Af en toe eens bijtanken komt je schatjes alleen maar ten goede :-)
  Ik doe dat ook op zijn tijd en ik raad het iedereen aan.Ik ben zot op dat kabauterstofke, en slim van je dat te combineren met velours, lekker stevig. Wat maak je toch altijd leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Wij zijn twee weken geleden gaan skiën, daar was een kinderopvang, maar ik had toch ook wel een beetje een schuldgevoel als ik hem moest achterlaten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie zakjes. De mooiste rugzakjes die ik al ben tegengekomen nin blogland. Ik heb ook dat kabouterstofje en ga een hemdje maken voor mijn zoontje. Wie weet heb ik genoeg over om ook in zoiets moois te stoppen.
  Groeten katrientje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er zeker van dat ze het ook wel fijn vinden om bij oma op bezoek te gaan! Maar met zo'n leuk rugzakje mee, zullen ze vast een supertijd gehad hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @volgertjes met een blog; zoals je ziet is de foto bovenaan niet volledig...omdat ik mijn blogbericht via picasa heb moeten maken, de laatste tijd kan ik via blogger geen berichten meer maken en ook niet bewerken. Hebben jullie dit al voor gehad? Het is beu...het trekt op niks en ik kan het niet veranderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schuldgevoel ruimschoots gecompenseerd, lijkt me, wat een leuk idee! (En prachtige zakjes.)

  Wat betreft je blogprobleem kan ik je jammer genoeg niet helpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai, deze zijn knap! Mooi gedaan!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ze hier (http://tonbouton.blogspot.com/p/naaizolder.html) zonder rits gemaakt, maar deze lijken me toch wel praktischer! Dat bias'ke erin is ook heel mooi, zover sta ik nog niet hoor.

  Die tuto van het Little Miss engaged tasje ben ik nog niet vergeten ;-) Voor de zomer, beloofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Daar zullen ze wel blij mee geweest zijn! Super tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik denk dat ik mijn schuldgevoel ook eens ga omzetten in een logeertas. Wij gaan vrijdag voor 2 daagjes weg zonder kinderen, de eerste keer. De rugzakjes zijn heel leuk geworden!
  Verder kan ik je met je blog-probleem niet echt helpen...

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...