Marleineke...zo werd ik wel eens door ons Moeke genoemd.
In het dagelijks leven is het Leen.
Leen die zot is van haar eigen "goesting" doen met kleurrijke stofjes!
Want mijn goesting doen....is t liefste wat ik doe!


dinsdag 16 februari 2010

Babysitters en co
Hier komen geregeld babysittters over de vloer. Ik geef hun graag hun verdiende centjes, maar "het moment van dat geld overhandigen" vind ik nog altijd niet fijn, dat zal wel al mij liggen? Toen ik ging babysitten vroeger vond ik het " ontvangen" ook al niet fijn, het lag toen ook aan mijn onzekerheid...die helaas nog niet echt verdwenen is.


Maar hoe maak je er wel een leuk moment van? Ik stikte deze zakjes en geef het geld zo mooi verpakt, dan weet ik meteen ook waar ik kan over praten.

Op Valentijn bezochten we een klasvriendinnetje van Seppe. Maar ze kennen elkaar al van toen ze echt mini waren en hebben samen al véél reisjes gemaakt. En nu zitten ze dus ook samen in de klas en de liefde is groot vandaar het kadootje. Ondertussen heb ik al vernomen dat zij en het kussen onafscheidelijk zijn geworden. ( applicatie geleerd via mme zsa zsa)


Verder maakte ik ook nog een vlagjeslijn voor een babyborrel met haar naam er op en een kaartje met stof en haar naam er op ( met vilt en vlisofix en dan stof op stevig papier gekleefd)...helaas ben ik vergeten een foto te maken. Ik bedacht het me toen ik het kadootje overhandigde. En ik vond het allemaal geslaagd, gemakkelijk te zeggen als je geen foto hebt.

Voor de rest zit ik met zoveel ideeen in mijn hoofd en weet ik niet wat eerst beginnen. iemand tips hoe jullie dat aanpakken?
2 opmerkingen:

  1. Hier ook veel ideetjes maar veel te weinig tijd. Ik probeer gewoon stuk per stuk te maken. Waar ik het meeste zin in heb of waar de nood het hoogst is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik denk soms: ik stop gewoon met werken :-) Maar dan nog zal ik te weinig tijd hebben vrees ik. Ik word wild van mijn eigen ideeën, en het zijn er veel te veel. Ik zou eigenlijk graag eens weten hoe sommige mensen dat doen: zich vervelen. Hebben die daar dan nooit last van? :-)
    Dus hier helaas geen goede raad te verkrijgen. Beetje zoals KK zegt: een voor een doen en zien waar de nood en de goesting het grootst is

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...